werkfestival in Groningen



Op woensdag 31 oktober wordt er groots uitgepakt met een werkfestival dat plaatsvindt bij het Suikerunieterrein in Groningen.
Het werkfestival is meer dan alleen een banenbeurs voor inwoners uit het noorden. Er zijn 250 standhouders, volop vacatures maar ook workshops, entertainment en foodtrucks.
Bezoekers kunnen er concreet op zoek naar een geschikte baan of zich verder oriënteren op de mogelijkheden die er zijn. 

Op de speciale kansberoepenpleinen kun je in contact treden met werkgevers die in hun branche op zoek zijn naar personeel. In de techniek, horeca en zorg zijn volop vacatures en in deze bedrijfstakken zitten ze dus te springen om personeel. Bij uitstek de plek om te netwerken en te ontdekken welke kansrijke beroepen bij jou passen.

Op het werkfestival zijn uitzendbureaus te vinden, waarvan een aantal gespecialiseerd zijn in een bepaalde branche. De vakbonden zijn aanwezig met een stand. Er zijn opleiders aanwezig zoals het Alfa-College en het Noorderpoort. Maar misschien is VAPRO, de vakopleiding voor machine operator wel wat voor jou.
Werken bij defensie of in de beveiliging.  Voor de klantenservice zijn werkgevers voortdurend naar personeel op zoek. 
Organisaties in de zorg zijn heel ruim vertegenwoordigd op het werkfestival. Werk in de zorg, als verzorgende of verplegende ig, als  begeleider of in de thuiszorg. 

Interactief

Op het werkfestival zijn verschillende workshops waar je je van te voren voor aan kunt melden.

Ook is er een app die je kunt downloaden en waarbij je je kunt aanmelden voor de diverse workshops die er zijn.

Het werkfestival 2018 gaat groots uitpakken en als je op zoek bent naar (ander) werk is dit een mogelijkheid die je niet moet laten schieten. 
Voor meer info zie : www.werkfestival.nl


Reacties